rss
 • Adatlap - ranett


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  1985-12-29

  Regisztráció időpontja:
  2014.09.05. 20:27

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:
  Rácz Anett - www.ranett.hu

 • Cikkajánló

 • Leszedtem a kiragasztott plakátokat

  %%kep1%%A családokért, a nélkülözőkért, a helyi munkahelyek megteremtéséért, az élhetőbb városért sokak unszolására (tapasztalt civil érdekvédőként) indultam a helyi képviselő választáson. Sajnos a megmérettetés során nem én kerültem be a képviselő testületbe... Az emberek választottak, nem saját köreikből egy rátermett civilt, hanem politikai pártbéli szereplőt (akit politikai pénzből kampányoltattak és sablon kiadványokban reklámoztak)... Eddig is megvoltak a fontos teendőim, ezután is meglesznek. A kiragasztott választási plakátjaimat egy napsütötte délelőtt (családi programként) leszedegettük, így állítva vissza az eredeti állapotokat.

 • Az ajánlóívek hamar megteltek, hálásan köszönöm!

  %%kep1%%Pártok helyett független és helyi képviselőjelöltre van szükségük a helyieknek. Akkor érzi igazán egy helyi, hogy nincs képviselve, amikor egy párt által állított képviselő vagy nem helyi vagy a helyi problémákat, a helyi feladatokat sok esetben nem is ismeri. Nem kirakat beruházásokra és nem nagy szavakra van szükségünk, nem alamizsnát kérünk, hanem élhető várost, baráti közösséget szeretnénk. Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként a pártok harca helyett helyiként a helyiek életét és érdekeit szolgálom. Ennek függvényében indulok a helyi önkormányzati képviselő választáson.

 • Felsőváros ahogy a felsővárosiak szeretnék

  %%kep1%%Kedves Embertársaim, Tisztelt Választópolgárok! Szeretném, hogy Felsőváros és környéke az eddigiekhez képest még nagyobb gyarapodásban részesülhessen. Ha Ön is ugyanezt szeretné, pártok civakodó képviselőjelöltjei helyett válasszon HELYI, FÜGGETLEN, a lakosság jobb életkörülményeiért munkálkodó képviselőt. Családommal Felsővárosban élek, tapasztalt, rátermett, felkészült segítőként képviselői szolgálatomat az itt élők boldogulására szentelem! Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként bizalmát, szavazatát hálásan köszönöm! Csak Önnel együtt van esély a változásra!

 • Felsővárosiak vállalkozóvá válásának fontossága

  %%kep1%%Szeged-Felsőváros képviselőjelöltjeként tudom, hogy Szeged és Szeged-Felsőváros gazdasági fellendülése a helyi kis- és középvállalkozások összefogásán nagyban múlik. Helyiként azt népszerűsítem, hogy honfitársaim helyben, helyi kereskedőnél vigyék végbe az élelmiszer, a zöldség, a gyümölcs bevásárlásaikat. Helyben dolgozó fodrászt, helyben lakó mestert vegyenek igénybe lakásfelújításkor vagy javítási igény esetén, helyi gyógyszertárban váltsák ki a gyógyszereket, helyben élők szolgáltatásait vegyék igénybe életvitelük során. Merjünk helyben, helyiként, helyiek részére vállalkozást indítani, melyet helyi képviselőként segítőként támogatok.

 • Kihasználatlan a Tisza-Fóka partszakasz és ártere

  %%kep1%%Ha helyiként végigsétálunk a városrészünkhöz tartozó Tisza-parton, a hordalék-hulladék mellett törmelék-dombokkal, korhadt strandmaradványokkal, szeméttel, piszokkal is találkozhatunk. A régen "Fóka szabadstrand" névre keresztelt terület kijelölt kutyaúsztató is egyben. Jelenleg se kutyusok úszására, se napozásra nem megfelelő a jobb sorsra érdemes terep. Együtt aktív területet hozhatunk létre, városrészünk partszakasza jobbat érdemel. A Tisza városunk főere. Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként fontos feladatom, hogy a területhez tartozó folyó-árterében rend és tisztaság legyen.

 • Hírajánló

 • próba1 bbhir

  %%kep1%%róba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba

 • Apró ajánló