rss
 • Adatlap - ranett


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  1985-12-29

  Regisztráció időpontja:
  2014.09.05. 20:27

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:
  Rácz Anett - www.ranett.hu

 • Cikkajánló

 • Szükséges a felsővárosi közterek felújítása

  %%kep1%%A rakpart hordalékos, koszos, korhadt, a házak közötti füves-pihenő területek korhadtak, gyakran gazosak - elhanyagoltak. Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként egyik fontos megoldandó ügyem, hogy a parkok, közterek, füves területek élhetőbb komfortot biztosítsanak pihenésre, sportra, szórakozásra. Forrást és szakembergárdát (közmunkásokat, parképítőket, tereprendezőket) kell a lakosság jobb körülményeinek biztosítása kapcsán felkérni a felújításokra, illetve az állapotok fenntartására. Több szabadidős, pihenést segítő terület biztosítása révén a lakosság több időt tölthet szabad levegőn, mely révén boldogabbá válhatunk.

 • Kihasználatlan a Tisza-Fóka partszakasz és ártere

  %%kep1%%Ha helyiként végigsétálunk a városrészünkhöz tartozó Tisza-parton, a hordalék-hulladék mellett törmelék-dombokkal, korhadt strandmaradványokkal, szeméttel, piszokkal is találkozhatunk. A régen "Fóka szabadstrand" névre keresztelt terület kijelölt kutyaúsztató is egyben. Jelenleg se kutyusok úszására, se napozásra nem megfelelő a jobb sorsra érdemes terep. Együtt aktív területet hozhatunk létre, városrészünk partszakasza jobbat érdemel. A Tisza városunk főere. Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként fontos feladatom, hogy a területhez tartozó folyó-árterében rend és tisztaság legyen.

 • Felsővárosiak vállalkozóvá válásának fontossága

  %%kep1%%Szeged-Felsőváros képviselőjelöltjeként tudom, hogy Szeged és Szeged-Felsőváros gazdasági fellendülése a helyi kis- és középvállalkozások összefogásán nagyban múlik. Helyiként azt népszerűsítem, hogy honfitársaim helyben, helyi kereskedőnél vigyék végbe az élelmiszer, a zöldség, a gyümölcs bevásárlásaikat. Helyben dolgozó fodrászt, helyben lakó mestert vegyenek igénybe lakásfelújításkor vagy javítási igény esetén, helyi gyógyszertárban váltsák ki a gyógyszereket, helyben élők szolgáltatásait vegyék igénybe életvitelük során. Merjünk helyben, helyiként, helyiek részére vállalkozást indítani, melyet helyi képviselőként segítőként támogatok.

 • Sok a felsővárosi kátyú és járdahiba

  %%kep1%%Több alkalommal estem kátyú csapdába kerékpárral, a Felső Tisza-Part buszmegállójánál. A nagy súlyú járművek évente nyomvályúkat vájnak az aszfaltba, emellett a tél - nyár váltakozása is sebeket ejt az útpályákban, járdákban. Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként az élhetőbb közterületekért is dolgozom, így a közutak kátyúinak mihamarabbi - rendszeres javítása is a fontos teendők között szerepel. Meg kell akadályozni, hogy a járművek (autók, kerékpárok) kerekei az aszfalthibák miatt sérüljenek. A legtöbb javítási költség visszatérítésére nincs mód. Képviselőségem esetén gondosan nyomon követem az úttestek-járdák állapotát.

 • A körtöltés nem mostohagyermek - rendet teszünk a töltés körül

  %%kep1%%Aki felsővárosiként vagy máshonnan érkező kirándulóként kisétál a Szeged-Felsőváros területéhez tartozó körtöltésre, az furcsa dolgokat talál. Van gaz (a pollen allergiások rémálma), bozótos, de még illegális kisállat temetővel is találkozhat az ember. Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként a városrész keleti oldalát ívelő körtöltést jobb helyzetbe kívánom hozni. A töltés jelenleg nagyon el van hanyagolva, pedig a lakosság kedvelt kirándulóhelye, szánkódombja, kutyafuttatója és sétára alkalmas közösségi tere is lehetne. A töltés rendbehozatala után a terület a pihenést, a kikapcsolódást és a sportot is elősegíti majd.

 • Hírajánló

 • próba1 bbhir

  %%kep1%%róba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba

 • Apró ajánló