rss
 • Adatlap - ranett


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  1985-12-29

  Regisztráció időpontja:
  2014.09.05. 20:27

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:
  Rácz Anett - www.ranett.hu

 • Cikkajánló

 • Felsővárosi iskolák, óvodák, bölcsődék szakmai támogatása

  %%kep1%%Színes és új eszközökkel bővült a Tabán Utcai Óvoda játszóudvara a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány támogatásának köszönhetően. A gyerekek a korábbi kopár területen felépült játszóteret hamar használatba vették. A Tabán Utcai Óvoda udvara sem tartozott a legjobban felszereltek közé, így jól jött a 7-800 ezer forintos alapítványi segítség: közel egy évnyi gyűjtő, építő, engedélyeztető munka után 2013 év elején került a játszótér használható állapotba. Az alapítvány, melynek kuratóriumi tagja és segítője vagyok kész a későbbi együttműködésre, hogy együtt többet tehessünk az intézmények felszereltsége érdekében.

 • Felsőváros uszodáért kiált!

  %%kep1%%Régóta várják a szegedi lakosok és a felsővárosiak is, hogy megépülhessen Szeged össznépi hasznosítású fedett uszodája. Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként azon dolgozom, hogy a régóta várt fedett uszoda Felsővárosban épülhessen fel, az itt élők és az összes szegedi megelégedésére. A Szeged-Felsőváros, Etelka sori sportkomplexum alkalmas területileg az uszoda megépítésére. A sikeres finanszírozáshoz EU-s támogatást, városi önrész finanszírozással lehetne kombinálni. Szeged-Felsőváros területén az uszoda megvalósítása remélhetően meg is valósul, mely kapcsán képviselői munkásságom kitartó és töretlen.

 • Felsővárosi hajléktalan támogatói programra lenne szükség

  %%kep1%%Sok belvárosi területről Szegeden is "kiszorították" a hajléktalanokat, hiszen rontják a városképet. A fedél nélküliek ugyanolyan emberek, mint a társadalom jobb módú tagjai. Felsővárosban legalább negyven állandó hajléktalan él. Az utcán, a bokrok alatt, a töltés háta mögött, a Tisza folyó árterében, de még a Bertalan (Új) híd alatt is élnek emberek. Feladata-e az állampolgároknak vagy az önkormányzati képviselőnek foglalkozni a hajléktalanokkal, vagy ez pusztán az állam, esetleg az egyházak - karitatív szervezetek dolga lenne? Szerintem foglalkoznunk kell minden embertársunkkal, hiszen csak így tehetjük élhetőbbé és jobbá mindenki életét.

 • Felsővárosi ingyenkonyha a nélkülözők étkeztetéséért

  %%kep1%%Évente tízezernél több ruha, cipő, használati tárgy, élelmiszer adományozásában veszek részt a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ önkénteseként. Az elszegényedés miatt egyre több gyermek hétvégi étkeztetése válik nehézkessé. Az idősek - egyedülállók számára is egyre nagyobb gond a megfelelő szintű táplálkozás. Szeged-Felsőváros független képviselőjeként gondoskodni szeretnék a helyi rászorulók étkezésének megoldásáról, mégpedig a hétvégére koncentráló ingyenkonyha létrehozásával. A jótékonysági konyha egy ebéd biztosításával segítené a nélkülözők és éhezők túlélését.

 • Városőrséget, polgárőrséget, körzeti megbízottakat Felsővárosba

  %%kep1%%Gyakran járják a házakat besurranó tolvajok. Vannak, akik alkalmi pénzszerzésként lépnek félre és bűnöznek. Egyre többször látni, hogy a nagyobb bevásárló központok környékén vandálok és kéregetők tartják rettegésben a járókelőket. Célom, hogy a felsővárosi térség élhető és biztonságos környék legyen. A jelenlegi alacsonyabb szintű közbiztonság javításában való részvételem Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként a legfontosabb feladataim között szerepel. Célom, hogy nyugodt, biztonságos, összetartó, egymásra figyelemmel lévő közösség alakuljon ki Szeged-Felsővárosban. Munkám célja mindannyiunk érdeke.

 • Hírajánló

 • próba1 bbhir

  %%kep1%%róba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba

 • Apró ajánló