rss
 • Adatlap - ranett


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  1985-12-29

  Regisztráció időpontja:
  2014.09.05. 20:27

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:
  Rácz Anett - www.ranett.hu

 • Cikkajánló

 • Felsőváros ahogy a felsővárosiak szeretnék

  %%kep1%%Kedves Embertársaim, Tisztelt Választópolgárok! Szeretném, hogy Felsőváros és környéke az eddigiekhez képest még nagyobb gyarapodásban részesülhessen. Ha Ön is ugyanezt szeretné, pártok civakodó képviselőjelöltjei helyett válasszon HELYI, FÜGGETLEN, a lakosság jobb életkörülményeiért munkálkodó képviselőt. Családommal Felsővárosban élek, tapasztalt, rátermett, felkészült segítőként képviselői szolgálatomat az itt élők boldogulására szentelem! Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként bizalmát, szavazatát hálásan köszönöm! Csak Önnel együtt van esély a változásra!

 • Sok a felsővárosi kátyú és járdahiba

  %%kep1%%Több alkalommal estem kátyú csapdába kerékpárral, a Felső Tisza-Part buszmegállójánál. A nagy súlyú járművek évente nyomvályúkat vájnak az aszfaltba, emellett a tél - nyár váltakozása is sebeket ejt az útpályákban, járdákban. Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként az élhetőbb közterületekért is dolgozom, így a közutak kátyúinak mihamarabbi - rendszeres javítása is a fontos teendők között szerepel. Meg kell akadályozni, hogy a járművek (autók, kerékpárok) kerekei az aszfalthibák miatt sérüljenek. A legtöbb javítási költség visszatérítésére nincs mód. Képviselőségem esetén gondosan nyomon követem az úttestek-járdák állapotát.

 • Leszedtem a kiragasztott plakátokat

  %%kep1%%A családokért, a nélkülözőkért, a helyi munkahelyek megteremtéséért, az élhetőbb városért sokak unszolására (tapasztalt civil érdekvédőként) indultam a helyi képviselő választáson. Sajnos a megmérettetés során nem én kerültem be a képviselő testületbe... Az emberek választottak, nem saját köreikből egy rátermett civilt, hanem politikai pártbéli szereplőt (akit politikai pénzből kampányoltattak és sablon kiadványokban reklámoztak)... Eddig is megvoltak a fontos teendőim, ezután is meglesznek. A kiragasztott választási plakátjaimat egy napsütötte délelőtt (családi programként) leszedegettük, így állítva vissza az eredeti állapotokat.

 • Városőrséget, polgárőrséget, körzeti megbízottakat Felsővárosba

  %%kep1%%Gyakran járják a házakat besurranó tolvajok. Vannak, akik alkalmi pénzszerzésként lépnek félre és bűnöznek. Egyre többször látni, hogy a nagyobb bevásárló központok környékén vandálok és kéregetők tartják rettegésben a járókelőket. Célom, hogy a felsővárosi térség élhető és biztonságos környék legyen. A jelenlegi alacsonyabb szintű közbiztonság javításában való részvételem Szeged-Felsőváros független képviselőjelöltjeként a legfontosabb feladataim között szerepel. Célom, hogy nyugodt, biztonságos, összetartó, egymásra figyelemmel lévő közösség alakuljon ki Szeged-Felsővárosban. Munkám célja mindannyiunk érdeke.

 • Felsővárosi iskolák, óvodák, bölcsődék szakmai támogatása

  %%kep1%%Színes és új eszközökkel bővült a Tabán Utcai Óvoda játszóudvara a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány támogatásának köszönhetően. A gyerekek a korábbi kopár területen felépült játszóteret hamar használatba vették. A Tabán Utcai Óvoda udvara sem tartozott a legjobban felszereltek közé, így jól jött a 7-800 ezer forintos alapítványi segítség: közel egy évnyi gyűjtő, építő, engedélyeztető munka után 2013 év elején került a játszótér használható állapotba. Az alapítvány, melynek kuratóriumi tagja és segítője vagyok kész a későbbi együttműködésre, hogy együtt többet tehessünk az intézmények felszereltsége érdekében.

 • Hírajánló

 • próba1 bbhir

  %%kep1%%róba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbpróba1 bbróba1 bbpróba1 bbpróba

 • Apró ajánló